facebook tracking

Data og analyse

Analyseteamet vårt har bred sammensetning av kompetanse og personligheter. Vi drives av morsomme og interessante prosjekter for kunder. I prosjekter bygger vi på markedets mest komplette geografiske dataplattform - en geodatasjø.

Teamet er satt sammen på tvers av kontorsteder. Vi jobber naturlig digitalt og invisterer både tid og penger i det sosiale og arbeidsmiljøet.

Har ikke du også lyst til å skape en forandring - og samtidig ha det gøy med gode kollegaer?

Markedets mest komplette geodataplattform

Over 200.000 brukere hver eneste dag bruker de over 500 unike datastrømmene vi samler i vår geodataplattform. Fra plattformen leverer vi tjenester til et bredt spekter av kundegrupper – fra finans og forsikring til Finn.no og forenklede digitale byggesøknader.

Datastrømmene skapes og forvaltes av dyktige personer i datatjenesteteamet. De jobber med driftskritiske operasjoner i cloud – og er sentrale i både kundeprosjekter og in-house-prosjekter. Solid kompetanse og entusiasme i teamet skaper vår geodataplattform. 

Datavarehuset skaper verdi og entusiasme i data. Kunder og partnere får større suksess ved å bruke vår kompetanse og tjenester

Se våre ledige stillinger

Opprett kontakt med oss for å bli oppdatert om nye stillinger.

Alle ledige stillinger
Avdeling

Datavarehus

Connect
Les mer om å jobbe i Norkart her

Hvem er vi?

Vi er 190 kunnskapsrike og faglig dyktige kollegaer – hvor mange har lang fartstid i selskapet.

Hovedtyngden av oss er teknologer, og vi sitter fordelt på kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Vi har god spredning i alder og erfaring – og har gleden av å ha 12 – 15 sommerstudenter gjennom vår satsning Norkart Sommer.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor