facebook tracking

Norkart sommer

Hver sommer er vi så heldige å få invitere inn studenter fra universitetene til å leke med ulike prosjekter. Våre sommerstudenter får en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis med hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar. Norge har ett av verdens beste geografiske datagrunnlag, og her i Norkart har vi landets mest komplette datavarehus. Så mye data gir uendelig med muligheter for nysgjerrige teknologer – Hvilken informasjon gjemmer seg i dataene og hvordan kan den skape verdi for deg, meg og samfunnet vårt?

 

 

Sommerprosjektene 2020

Fjorårets sommerstudenter har vært fordelt på tre av kontorene våre; Sandvika, Lillehammer og Trondheim. De kommer fra ulike linjer og studiesteder; dataingeniør ved NTNU Gjøvik, IT og informasjonssystemer ved UIA, industriell Design NTNU Trondheim, og kybernetikk og robotikk – også i Trondheim, for å nevne noen. Alle teamene har fått ulike utfordringer – alt fra interne prosesser, automatisering for kommunene og videreutvikling av et nyttig verktøy for eiendomsbransjen.

Les flere sommerblogger her

Påmelding

Knytt kontakt med oss - få beskjed når vi åpner for påmeldinger til Norkart sommer 2022!

Avdeling

Norkart Sommer

Connect
Les mer om å jobbe i Norkart her

Hvem er vi?

Vi er 190 kunnskapsrike og faglig dyktige kollegaer – hvor mange har lang fartstid i selskapet.

Hovedtyngden av oss er teknologer, og vi sitter fordelt på kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Vi har god spredning i alder og erfaring – og har gleden av å ha 12 – 15 sommerstudenter gjennom vår satsning Norkart Sommer.

Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor