facebook tracking

Norkart sommer

Hver sommer inviterer vi studenter fra universitetene til å leke med ulike prosjekter. Våre sommerstudenter får en unik mulighet til å sette kunnskap og nysgjerrighet ut i praksis med hjelp av tett veiledning og oppfølging, men også med stor grad av frihet og ansvar. 

Norge har ett av verdens beste geografiske datagrunnlag, og her i Norkart har vi landets mest komplette datavarehus. Så mye data gir uendelig med muligheter for nysgjerrige teknologer. 

Hvilken informasjon gjemmer seg i dataene og hvordan kan den skape verdi for deg, meg og samfunnet vårt

Søk Norkart sommer her

 

 

Sommerprosjektene 2021

Årets sommerstudenter har vært fordelt på tre av kontorene våre; Sandvika, Lillehammer og Trondheim. De kommer fra ulike linjer og studiesteder; interaksjonsdesign, dataingeniør, IT og informasjonssystemer , datateknologi, og kybernetikk og robotikk – for å nevne noen.

Alle teamene har fått ulike utfordringer – alt fra interne prosesser, automatisering for kommunene og videreutvikling av et nyttig verktøy for eiendomsbransjen.

Les flere sommerblogger her

Norkart Sommer 2022

Nå kan du søke om plass i vårt sommerprogram Norkart Sommer 2022. Søknadsfrist er søndag 3. oktober.

Søknadsskjema

Hvem er vi?

Vi er 190 kunnskapsrike og faglig dyktige kollegaer – hvor mange har lang fartstid i selskapet.

Hovedtyngden av oss er teknologer, og vi sitter fordelt på kontorer i Sandvika, Lillehammer, Trondheim, Bergen og Kristiansand. Vi har god spredning i alder og erfaring – og har gleden av å ha 12 – 15 sommerstudenter gjennom vår satsning Norkart Sommer.

Les mer om å jobbe i Norkart her
Teamtailor

Karrierenettsted fra Teamtailor